måndag 31 maj 2010

T-shirt från OLW gratis

Få en snygg t-shirt från OLW helt gratis. Du behöver bara köpa 5 påsar OLW (mellan 150-300 g). OBS! 39 kr i frakt och hanteringskostnader tillkommer. T-shirten är värd 199 kr. Erbjudandet gäller fram till 2010-08-13.



måndag 24 maj 2010

Gratis surfmadrass till stranden?

Varför inte införskaffa en surfmadrass till stranden.


Samla 4 EAN-koder av deras påläggssortiment och få en härlig surfmadrass. Här har du mera info.


Solen är gratis

Solen skiner idag med kan det bli mycket bättre? Svar Nej!


Härligt att varmen äntligen är här hoppas nu bara den är här för att stanna. Vill ha en kanon sommar i år med mycket sol och varme. Solen är gratis så ut nu och njut i solen gott folk för det gör jag.

tisdag 18 maj 2010

Makes people talk

Plockade åt mig gratis läkerol idag på ica


Så nu ska jag ta och testa dom


måndag 17 maj 2010

Snyggt badlakan gratis

Varför inte få ett snyggt badlakan lagom till badsäsongen och picknick på stranden? Just nu får DU en snyggt badlakan om du samlar 8 streckkoder från Cloetta. Badlakanet är designat med kexchoklad färgerna. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Sista svarsdatum är 2010-08-06.


Så gör som jag och börja samla på så du får just ditt badlakan


lördag 15 maj 2010

Samla korkar- få en snygg strandväska!

Är du sugen på nåt gott och mättande om du har bråttom till något varför inte köpa dig Yoggi® Yalla eller Arla® latte 3 dl som är en av mina favoriter. Så köp nån av dessa produkter eller någon av dom andra som listas nedan i inlägget, men glöm inte att spara korken. När du har samlat ihop 6 korkar skickar du dem i ett adresserat kuvertet till Arla.



Du kan samla korkar från följande produkter från Arla: Arla Mjölk 3 dl, Arla® latte 3 dl, Yoggi® Yalla! 3 dl, Pucko® 2-3 dl, Tropicana® juice 3 dl, Tropicana® smoothie 2,5 dl och Sagolika® soppor 3 dl.



Så gör som jag och börja samla redan idag.